Este admirată și iubită de către mii de oameni pentru sinceritatea, bunătatea și omenia ei. Lilu Ojovan este o prezentatoare profesionistă, o soție devotată și, cel mai important, o mamă perfectă.

Ea a promovat întotdeauna simplitatea lucrurilor și dragostea necondiționată, iar faptul cum își manifestă iubirea față de fiica sa, Amelie, inspiră la maxim.

În ajun de ziua copiilor, prezentatoarea a venit cu o poză  adorabilă pe Facebook, în care apare alături de micuța sa. Imaginea minunează prin lumina, dragostea și armonia care o redau mama și fiica, aflate în sânul naturii. Mai mult decât atât, mesajul pe care l-a transmis Lilu, ar trebui să fie citit de fiecare.

Azi la fel ca în fiecare zi am încercat să îmi bucur copilul – prin ai fi aproape, fără cadouri scumpe. Ei au nevoie de dragostea și atenția noastră, nu de haine scumpe și jucării sofisticate. Trăiți alături de copiii voștri inocența și visele copilăriei.

10308309_10152877551844599_5488792094682595237_n
Și pentru că suntem în ajun de ziua copiilor, insporați-vă de la Lilu Ojovan cum să petreceți cel mai frumos timpul cu picii voștri.

Citește și  Lilia Ojovan (Lilu): EA este cadoul vieții mele

Distribuie articolul: