Toată lumea se întreabă ce fac vedetele când nu mai apar pe sticlă. Unele plâng în băsmăluță, altele... nu-și văd capul de treburi! E și cazul Liliei Ojovan, jurnalistă căreia îi place să își construiască viitorul pas cu pas, dar nu îl vede fără televiziune.

Ce face Lilu de când nu mai este angajată cu acte în regulă?
„Eu sunt angajată cu acte în regulă acasă, am revenit în concediu de îngrijire a copilului și dorm foarte bine lângă fetele mele. E o plăcere nemaipomenită să le strâng pe ambele dimineața în brațe. Sunt foarte ocupată și chiar nu reușesc să îmi dau seama că sunt „șomeră”. Sunt în fiecare zi implicată și la celălalt proiect al meu, Pupi Sweet Dress, creăm acum o colecție nouă și sunt implicată mult, e multă muncă acolo. Întâlniri, colaborări, interviuri… viața fierbe și chiar nu stau să îmi plâng în băsmăluță că nu am ce face.”
Ai de gând să te faci designer cu acte în regulă?
„Eu nu sunt designer și niciodată nu am ținut sus și tare că sunt designer. Mie îmi place să creez, să mă inspir… De fapt noi creăm ceea ce vor femeile să îmbrace și… NU, nu voi fi designer. Pentru asta trebuie să faci școală, să ai vocație.”
LILU EA MD 1
Ce plan ai cu Lilu.md?
„Am revenit, scriu, însă nu stă cineva cu pușca din urmă să mă oblige zilnic să scriu. E mai diferit acum, sunt mai înțeleaptă, cântăresc bine ce merită să spun și cum voi fi primită pentru ceea împărtășesc. Nu toți oamenii știu să primească ceea ce ofer și atunci încep să arunce cu vorbe urâte, dar familia mea nu are nevoie de așa ceva.”
Vei reveni la ideea organizării evenimentelor motivaționale cu prezența ta?
„Trebuie să mă încarc din ceva, să trăiesc experiențe noi pe care să le împărtășesc publicului. Posibil, eu sunt un om al imprevizibilului. Dacă voi simți într-o zi că trebuie să fac – voi porni.”
Lilu va reveni pe sticlă?
„Mie îmi place televiziunea și vreau să revin acolo unde voi face emisiuni live, pentru că televiziunea e ca un drog și toți cei acre au lucrat în emisie directă știu despre ce este vorba. Vreau să revin, doar că analizez și aștept propuneri, însă eu sunt sigură că voi reveni în TV.”
Cum te vezi  peste 10 ani?
„E greu să privesc atât de departe… însă eu vreau să fiu o mamă cu fete bune la școală, cu pașaportul plin de ștampile ale țărilor exotice și liniștită, fără riduri… Nu mă imaginez cumva, cu atâtea case, cu atâtea carduri, cu zerouri… Îmi place să construiesc viitorul pas cu pas, parcă nu văd atât de departe.”
Ce culoare are fusta ta?
„ (râde) Acum nu sunt în fustă, însă îmi place mult verdele smarald!”

Distribuie articolul: