Lilu a decis că împlinirea celor 33 de ani trebuie să îi sărbătorească într-un mod mai deosebit. Și-a luat soțul drag și câțiva prieteni și a plecat la Paris, acolo unde se simte mereu bine, mai ales că are un stil vestimentar și o energie potrivită acestui superb oraș. 

Lilu și Călin descoperă atracțiile turistice ale orașului și se bucură de arta culinară pariziană. O coincidență frumoasă în familia lor este că ziua lui Călin a fost chiar ieri. A devenit deja o tradiție ca de ziua lor să meargă împreună într-o vacanță.

Prezentatoarea a mărturisit că la cei 33 de ani este fericită și împlinită, dar mai are două dorințe:

View this post on Instagram

33 de ani bine ați venit ❤️Azi e ziua de naștere a celei ascunsa sub plapuma, o fetița micuță din satul Tarigrad, care a avut norocul sa se nască intr-o familie in care a fost crescută cu dragoste. De ziua ei de naștere nu primea ipaduri sau hoverborduri – primea in schimb in fiecare zi afecțiune și grija. Uneori câte un trandafir adus de tata din grădina, o floare dârză care rezista înghețului din Noiembrie friguros. Acea fetița de la an la an câștiga tot mai multă încredere, aduna tot mai multe vise și astăzi e acolo unde își dorește și are ce merita. Azi sărbătoresc viața, șansa de a fi aici. De a crea, de a da naștere, de a zâmbi, de a plânge, de a visa, de a construi. Ce îmi doresc? Voi obține prin munca și dăruire – asta am învățat in toți acești ani, sa nu aștept de la nimeni nimic. Dacă vreau ceva – dau din coate, nu dorm, nu ma opresc. De fapt … totuși am 2 dorințe 🙏🏻 Sa îmi fie familia sănătoasă și fericita și sa crească frumos 💚 @lilu.eco.shop💚 Azi magazinul e deschis, si mi-ați face un cadou deosebit – dacă ați intra pe acolo, sa simțiți energia, sa vedeți alternativele plasticului. O parte din banii adunați din urma vânzărilor vor fi direcționați la organizarea seminariilor Eco-Educaționale in școlile, liceele, universitățile. Unul dintre ele va avea loc pe 24 Noiembrie la ASEM. …………….. Va mulțumesc pentru urări. Va iubesc și va mulțumesc pentru gânduri bune 😘😘

A post shared by Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) on

„33 de ani, bine ați venit. Azi e ziua de naștere a celei ascunsa sub plapuma, o fetița micuță din satul Țarigrad, care a avut norocul să se nască într-o familie în care a fost crescută cu dragoste. De ziua ei de naștere nu primea ipad-uri sau hoverboard-uri primea în schimb în fiecare zi afecțiune și grijă. Uneori, câte un trandafir adus de tata din grădină, o floare dârză care rezista înghețului din noiembrie friguros.

Acea fetiță de la an la an câștiga tot mai multă încredere, aduna tot mai multe vise și astăzi e acolo unde își dorește și are ce merită. Azi sărbătoresc viața, șansa de a fi aici. De a crea, de a da naștere, de a zâmbi, de a plânge, de a visa, de a construi. Ce îmi doresc? Voi obține prin muncă și dăruire, asta am învățat în toți acești ani, să nu aștept de la nimeni nimic. Dacă vreau ceva dau din coate, nu dorm, nu mă opresc.

De fapt … totuși am 2 dorințe. Sa îmi fie familia sănătoasă și fericita și sa crească frumos @lilu.eco.shop. Azi magazinul e deschis, si mi-ați face un cadou deosebit dacă ați intra pe acolo să simțiți energia, să vedeți alternativele plasticului. O parte din banii adunați din urma vânzărilor vor fi direcționați la organizarea seminariilor Eco-Educaționale in școlile, liceele, universitățile. Unul dintre ele va avea loc pe 24 Noiembrie la ASEM. Vă mulțumesc pentru urări. Va iubesc și va mulțumesc pentru gânduri bune”, a scris Lilu pe pagina sa de Instagram și Facebook.

Sursa foto: Instagram.com 

Vezi și: După Cortină cu Lilu, despre familie, carieră și critici: „Ceea ce spui e ceea ce există în tine„ (Video)

Distribuie articolul: