Aflată încă la spital alături de micuța Teia și mama Iulia, cea mai matinală prezentatoare din țară a fost vizitată de către colegii de televiziune, mărturisind că se simte bine, în ciuda faptului că a doua cezariană îi cere mai multă recuperare. Cu toate astea, Lilu este extrem de fericită, iar asta veți vedea și în reportajul TV realizat de colegii săi.

„Eu sunt bine, Teia este mult mai bine decât mine, pentru că fetițele știu întotdeauna cum să apară pe lume fără să se chinuie. Mami, în schimb, s-a chinuit destul și mai ales după procesul de operație, pentru că am născut prin cezariană, iar prima oară tot prin cezariană am născut. Dar a doua a fost mult mai grea, însă nu am voie să mă plâng, totul e bine.

Teia s-a născut la amiază, exact cum m-am născut și eu și cred că e bine din punct de vedere astrologic. Cât despre al treilea copil, chiar vreau un pic să mă odihnesc, să-mi revin. Oricum, nașterea prin operație este mult mai greu de recuperat.

A fost foarte greu cu alegerea numelui până în ultima clipă, nici membrii familiei nu știau. Scriam mereu în carnet și încercam să fac numerologia numelor. „Teia” era ideea lui tati, dar nu știam cum s-o scriem: cu un singur „e”, cu doi de „e” sau cu „h”. Până la urmă a fost „Teia”.

Un nan de-al fetei mai  mari scria că semnifică „te iubesc”. Prima dată au văzut numele fetele din sala de operație, pentru că a fost scris pe manichiură chiar cu câteva ore înainte de a naște”, spune Lilu.

Foto: captură video

Sursa: Jurnaltv.md

Distribuie articolul: