Pe lângă faptul că este un profesionist în tot ceea ce face, Lilia Ojovan e și o mămică superbă. Își adoră fiicele și încearcă să petreacă cât mai mult timp în compania lor. Și pentru că Teia este cel mai mic membru al familiei, atât Lilu, cât și Amelie îi dedică toată atenția și grija.


De curând, micuța a participat și la prima sa ședință foto. Totuși, Lilia a preferat să nu îi arate fața așa cum aceasta nu a fost încă botezată. Chiar și așa, imaginea postată de jurnalistă pe contul de Instagram a adunat mii de like-uri și comentarii de apreciere:

„Sunt puține cuvinte pentru a exprima dragostea adevărată de mamă”, a menționat Lilu în descriere.

Фото опубликовано Lilia Ojovan (@liliaojovan)

Acum două zile, frumoasa mămică le-a demonstrat încă o dată internauților cât de stilată poate fi. Lilu și Teia apar îmbrăcate și accesorizate în nuanțe de fucsia, o culoare în vogă în acest sezon.

Fucsia😍Teia – ursuleț de plus, mami – botine din catifea #likemotherlikedaughter #fucsia #velvetshoes

Фото опубликовано Lilia Ojovan (@liliaojovan)

De când nu mai este prezentatoare la Jurnal TV, Lilia Ojovan se dedică tot mai mult afacerii din domeniul vestimentar pe care o conduce și pune preț pe trăirile sufletești. Jurnalista a fost și într-o călătorie împreună cu întreaga familie, acolo unde s-a odihnit și s-a relaxat din plin. A revenit cu noi forțe, iar acum pregătește surprize inedite pentru admiratorii săi.

Citește și: Lilia Ojovan, desculță prin omăt, către Igor Dodon: „Domn’ Președinte, fără tapociki slabo?”

Foto: Instagram.com