A doua fiică „trimisă” de Sus în viața Liliei Ojovan și a lui Călin Roșca nu a așteptat luna august și a venit pe lume chiar în această seară!

Marea noutate a fost împărtășită de către colegii de televiziune ai Liliei, care au comunicat vestea pe pagina de Facebook a emisiunii Deşteptarea:

MARE, MARE BUCURIE AZI, în familia lui LILU, deci și în toată familia DEȘTEPTĂRII!!!

ASTĂZI, 26 IULIE 2016, colega noastră, ca o eroină adevărată (mamele au fost, sunt și vor fi pe vecie eroine) a adus pe lume încă un îngeraș – o fetiță sublimă!!!

Sincere felicitări le aducem întregii familii Roșca: Călinaș, Amelica, prea-fericiților bunei din Drochia și Chișinău și tuturor, tuturor care măcar o singură dată în viață au savurat din acest veșnic zâmbet pre nume LILU!!!!

BRAVO mămică. Bine ai venit, puiuț”, spun colegii jurnalistei.

De altfel, tot colegii de televiziune au fost cei care au trădat, primăvara asta, că jurnalista este pe cale să devină din nou mamă.

Chiar ieri, Lilu împărtășea în spațiul virtual fotografiile din cadrul ultimei ședințe foto în această superbă ipostază de gravidă. În poze apare și Amelie – fetița de 3 ani a prezentatoarei TV.

Adresăm felicitări întregii familii și multe urări de sănătate!

Foto: Marianna Petrenko, Facebook.com

Distribuie articolul: