Cunoscuta creatoare de accesorii cu pietre Swarovski, Lilia Iacub, și-a îndeplinit un mare vis. Cel mai tare schimb de experiențe și moment mult așteptat din cariera sa a avut loc recent. Îmblânzitoarea pietrelor strălucitoare a ajuns la muzeul distribuitorului oficial austriac de pietre prețioase.

„Totul a pornit de la o invitație din partea unui austriac care este distribuitor autorizat al companiei Swarovski. De ceva timp îmi urmarea activitatea pe Instagram și atunci a decis că e nevoie să trec la un nivel mai profesionist. Soțul meu a fost cel care a organizat vacanța noastră prin Europa, ținând cont ca punctul forte să fie fabrica Swarovski.

Ajunși la aceasta fabrică pot să spun că inima îmi bătea cu un ritm nebun, îi ziceam chiar și soțului că am emoții ca în ziua nunții mele (râde). A fost o execursie mega interesantă și desigur… cu multe cristale, foarte multe.
Muzeul nu este unul clasic dar mai degrabă un paradis împărțit în 14 camere, fiecare având istoria sa și având menirea să te fascineze.
Pentru mine cea mai îndrăgită a fost camera „Caleidoscop cristal”, unde interiorul este ca un cristal format din 444 de fațete.

Trebuie să recunosc că nu m-am dus ca un turist simplu. Eu fiecare cristal îl măsuram cu ochii și mi-l închipuiam cum ar arată în atelierul meu. Spre final am avut ocazia sa facem un shopping strălucitor și o plimbare pe teritoriul întregii fabrici Swarovski”, povestește Lilia Iacub, chiar astăzi, de Ziua Internațională a Îmbrățișării Pasiunilor.

Pasionată de tot ce face, Lilia ne-a asigurat că revine cu forțe noi la atelierul său de la Chișinău. „Revin acasă cu noi idei și cel mai importat, cu un bagaj de cristale de diferite mărimi și culori cu care voi avea ocazia să-mi alint clienții mei. Bineînțeles că am pus bazele unei colaborări frumoase care sper să înflorească și să mă ducă spre noi orizonturi”, mai declară Lilia Iacub.

Distribuie articolul: