Lidia Sushenko este eroina de 80 de ani care a dezvăluit ce așteptări are de la viață într-un an. Femeia ne-a povestit care sunt cele mai mari dorințe, dar și cine o scoate din casă diminețile, chiar și atunci când o supără spatele. Ce-și mai dorește eroina noastră, află din articol.

„Cel mai mult desigur îmi doresc ca eu să fiu, pe cât posibil, sănătoasă. Vreau să le fiu de folos copiilor, ca ei să mă respecte și să avem relații frumoase: fără certuri și altele de acest gen. Cum ar fi, nurorile sunt nurori și cu ele trebuie să ne înțelegem. Fiica este singură deja, are 55 de ani și cu ea este mai simplu să găsim fir de discuție. Am prietene care sunt mai tinere decât mine, dar merg deja ajutate de baston, eu însă mă descurc pe picioarele mele până când. Are cine mă menține în formă. Am un câine, golden retriever, nepotul l-a cumpărat când era micuț, iar eu acum am grijă de el. Cu el n-ai cum altfel, dimineața la 6:00 ieșim la plimbare, seara la fel… te doare spatele sau nu, poți sau ba, el te scoate din casă și ai ocupație. Mai am un pisoi și o pisică, așa că ocupație am destulă”, ne povestește Lidia.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Tamara Berzoi, profesoara de dicție a tuturor jurnaliștilor din Moldova! Iată #CEvreaEA peste un an (Video)