Studii: Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Specialitatea Germana și engleza, USM;

Ocupație: Coordonatorul proiectului „Get in the Ring” Moldova, co-fondator al organizației „Global Entrepreneurship Network” din Moldova, Fondator și Director creativ „SameOld BrandNew”;

Pasiuni: Decorul interior, pictura, lucrurile handmade;

Limbi străine: Engleza, rusa, germana;

Ultima carte citită: „Psihologia Persuasiunii” de Robert B. Cialdini;

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Olga este femeia care știe ce vrea de la viață și luptă fără frică pentru a-și atinge scopurile propuse. Totuși pentru ea proiectele de suflet sunt în primul familia sa și mica afacere lansată de curânt. Pentru Olga designul interior este o pasiune pe care o are din adolescență.

„Bunul gust trebuie să îl creezi în timp. Fiecare obiect pe care îl creez are o istorie. Compania „SameOld BrandNew” este una tânără, dar care are drept scop să aducă și să creeze produse originale handmade, să educe bunul gust și să ofere sfaturi pentru decorarea locuinței”, a precizat Olga.

Eroina noastră consideră că este foarte important să îți cunoști propriile limite și uneori să le depașești, să înveți să faci asta, căci doar așa poți ajunge o femeie împlinită, o femeie lider.

Potrivit sursei, femeile din societatea noastră au nevoie de susținere și de promovare.

„Acest lucru noi încercăm să-l facem în cadrul GEN Moldova. Antreprenoriatul din Republica Moldova are nevoie de un suflu nou – femeile”, a conchis Olga.

Foto: Facebook.com

Sugerează și tu o doamnă notorie!

Distribuie articolul: