Paparazzii l-au surprins pe actor când le-a prezentat-o pe modelul Gabriella Brooks, noua lui iubită, părinților săi. Aceste poze au stârnit multe zvonuri în rândurile internauților, care presupun că actorul s-ar fi implicat într-o relație serioasă cu frumoasa blondă.

În luna octombrie se zvonea despre un eventual roman între Liam Hemsworth și actrița australiană Maddison Brown. Apoi, cuplul a fost văzut la o întâlnire într-unul dintre barurile din New York, după care au fost surprinși sărutându-se pe stradă.

Iar acum, după câteva luni, toată lumea discută despre posibila relație a lui Liam cu modelul Gabriella Brooks. Conform unui articol de la Daily Mail actorul ar fi prezentat-o pe noua lui iubită părinților.

Se pare că aceștia s-au întâlnit ca să ia cina împreună, la un restaurant. Mai întâi Liam și-a îmbrățișat mama, iar apoi i-a făcut cunoștință cu Gabriella. La restaurant aceștia au avut parte de un timp frumos împreună, iar Gabriella pare să se fi înțeles bine cu ambii părinți ai actorului.

Despre Gabriella nu se știu prea multe. Aceasta a început să lucreze ca model încă de la 14 ani (acum are 21 de ani), a colaborat cu mărci precum Topshop și Calvin Klein. De asemenea, a absolvit Universitatea din Sydney, unde a studiat istoria antică și arheologia.

Sursa: Glamour.ru