EA.md și Editura Cartier lansează un ciclu de întâlniri cu genericul „Lecturi cu o vedetă”. Prima ediție a acestor întâlniri va avea loc duminică, 6 martie, ora 11:00, la Librăria din Centru.

La eveniment va participa scriitoarea Stela Popa, care ne va lectura din prima sa carte pentru copii, va demonstra un video realizat în baza acestei cărți, unde mai multe vedete-mămici citesc „Îngerii Mării”. Scriitoarea va prezenta următoarea carte – „Semincioara Fermecată”, preconizată pentru a fi lansată în mai 2016.

În cadrul evenimentului, părinții și copilașii sunt încurajați să vină pentru a participa la o discuție interactivă cu autoarea. Copiii pot afla care este drumul unei cărți de la idee până la librărie și câte nopți nu a dormit Stela Popa pentru a aduce copilașilor și părinților o nouă carte.

Editura Cartier, partenerul nostru, va asigura pentru fiecare achiziție o reducere de 30% la cartea „Îngerii Mării” – promoție valabilă doar în cadrul evenimentului „Lecturi cu o vedetă”. Au mai rămas circa 100 de exemplare ale cărții.

Vă așteptăm duminică, 6 martie, ora 11:00, la Librăria din Centru – str. Ștefan cel Mare 126, la o întâlnire cu cartea și cu drumul ei către inima micilor și marilor cititori.

Distribuie articolul: