Nicolae Botgros are o experiență deviaț care poate deveni un exemplu pentru mulți tineri. Maestrul ne-a spus câtva lecții pentru o relație și căsnicie fericită și de lungă durară, așa cum a avut-o el.

Viața trebuie trăită real. Unoeri se pierd cupluri și familii din cauză că sunt egoiști oamenii. Între soți și soții se găsește un egoist sau o egoistă și, de aici încep geloziile, încep alte aluzii care duc la o destrămare.

 
Indiferent ce lucru ar avea femeia (parlamentară, capul țării) ea oricum, trebuie să nu uite că îi este dat de la Dumnezeu: să știe să facă o mâncare caldă, să știe să primească în casă bărbatul. Familia și serviciul sunt două lucruri diferite.
 
Când se destramă un cuplu sunt de vină ambele persoane.

În căsnicie nu e destul doar cei șapte ani de acasă. Când ceri de la o soție să fie cinstită cu tine, trebuie să fii și tu cinstit cu ea.

Într-o familie dacă pășești cu stângul, asta oricum se va simți, pentru că într-un cuplu (mai ales longeviv) se știe orice mișcare.

Trebuie să fii foarte atent față de partener. Dacă un moment scapi din grijă față de persoana iubită, acea clipă poate să te lipsească de orice. 

Grijă înseamnă să-l ai aproape pe partener pentru că în căsnicie, de la început bărbatul umblă în genunchi în fața soției, iar după ce o cucerește el se întoarce și uită de chestia asta – pleacă cu prietenii la bere, la picnic. Și, aici cuplul se prinde a destrăma

Ca să se evite divorțul noi trebuie să ținem cuplul nostru aproape, ceea ce le dăruiești tu prietenilor să-i dăruiești soției tale. Cât ai o oră, două libere să scoți soția la restaurant, să mergi cu ea într-un parc. 

Femeile s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului. S-au schimbat spre bine din punct de vedere fizic. Când te uiți la exteriorul femeilor, nu  e mai compară cu felul cum umblau înainte. Sunt îmbrăcate frumos.

Urmărește interviul integre „Ce vor femeile” în linkul de mai jos:

„Ce vor femeile?” cu maestrul Nicolae Botgros: „M-am căsătorit cu Lidia cu doar 35 de ruble”