Nadya Gudumak, designerul brandului Nikita Rinadi, și-a extins domeniul de activitate, lansând o școală în care învață femeile să fie frumoase și elegante de la A la Z. Cum i-a venit ideea, ce se predă la această școală și care este, de fapt, scopul designerei am aflat chiar de la ea.

„Decizia de a lansa școala Fashion Academy of Moldova nu a fost una spontană. M-am gândit foarte mult la conceptul acestei școli, am strâns echipa de specialiști, care la ora actuală sunt foarte greu de găsit și am început activitatea. Pot spune cu certitudine că Fashion Academy of Moldova este unica școală din Moldova care învață femeile să fie frumoase din toate aspectele: începând de la machiaj, coafură, manichiură și terminând cu vestimentație și frumusețe spirituală. În cadrul cursurilor noi le învățăm să se iubească, pentru că nimic nu motivează o femeie mai bine decât propria ei reflexie în oglindă. În plus, ele obțin o meserie care mereu a fost și va fi la mare căutare”, ne-a spus Nadya Gudumak.

Nadya a mers pe ideea că trebuie să ajungă cu aceste cursuri chiar și la femeile care nu pot veni la Chișinău din diverse motive, dar care își doresc foarte mult să urmeze unul dintre aceste cursuri. Prin urmare, doamnele și domnișoarele care locuiesc în alte orașe ale Moldovei, au acum posibilitatea să frecventeze aceste cursuri. Mai mult, cursurile se organizează și pentru moldovencele noastră din diasporă. Următoarele destinații sunt Berlin, Hamburg, Frankfurt, Venetia, Paris, Barcelona, etc. Primele cursante deja au absolvit!

Fashion Academy of Moldova oferă posibilitatea tuturor doamnelor și domnișoarelor, indiferent de vârstă, să se redescopere, să aibă prestații diverse în fiecare zi, să fie unice și deosebite, or eleganța unei femei se vede în ochii, pe chipul și în zâmbetul ei. Invităm cu mare drag la curs toate doritoarele pasionate de domeniul beauty și care vor să facă o schimbare frumoasă în viața personală”, a conchis Nadya Gudumak.

P