Puțini fani ai interpretului Laurențiu Duță sunt la curent cu aceea că solistul din 3 Sud Est are o soră pe nume Aida, îndrăgostită și ea de muzică. De mai mulți ani, frații sunt implicați, alături de părinți, în gestionarea aceleiași afaceri.

În paralel cu activitatea de solist în cadrul proiectului 3 Sud Est, Laurențiu are deschis, pe malul mării, un club cu terasă. Localul poartă denumirea „Serenada” și se află la Năvodari, Constanța, chiar în curtea casei. Din lipsă de timp pentru a se implica nemijlocit în activitatea clubului, Laurențiu le-a încredințat activitatea de management părinților săi.

Titi, tatăl, este cel care și-a ghidat fiul spre lumea muzicii, el însuși fiind solist și chitarist de vocație. Acum, tatăl fraților Laurențiu și Aida Duță continuă să mai cânte la clubul familiei, unde Aida organizează concursuri de karaoke.

Facem primele probe de sunet pentru MAREA DESCHIDERE.

Posted by Aida Duta on 4 Octombrie 2016

La sfârșit de ianuarie, Laurențiu a decis să le arate fanilor săi virtuali ce soră talentată are:

„Sora mea, Aida, cântă live o piesă emoționantă, dedicată mamei. Sper să vă placă. Pentru cei care nu o cunosc, Aida a cântat 10 ani în Italia, iar acum organizeaza seri superbe de karaoke la Restaurantul Serenada din Năvodari. Sunt mândru de ea”, recunoaște solistul, împărtășind și un clip cu înregistrarea.

La multi ani iubita mea mama! Iti multumesc pentru tot, iti multumesc pentru ceea ce sunt, iti multumesc pentru fiecare clipa petrecuta cu tine!

Posted by Aida Duta on 20 Ianuarie 2017

Foto: Facebook.com