Dan Bălan si seducătoarea Laura Vetty, continuă să își țină fanii în delir. Aceștia au apărut în scenă, la cel mai recent concert din Ucraina, care a adunat un public numeros, la fel ca de fiecare dată.

Un concert exploziv, cu multe emoții incendiare, culoare, coregafie și muzică sută la sută live. Asta le-a oferit interpretul Dan Bălan fanilor săi. La fel ca altădată, în scenă i-a fost alături Laura Vetty, focoasa brunetă, care a dansat lasciv alături de artist.

Laura Vetty a ales să poarte o rochie seducătoare, vaporoasă, scurtă, confecționată din mătase, care i-a accentuat bustul generos. La rândul sau, Dan Bălan și-a pus o pereche de blugi și un tricou alb, asociat cu un sacou negru.

Se pare că, bruneta adoră să poarte ținute provocatoare, întrucât ea se poate lăuda cu o silueta perfectă și forme sexy. De cele mai dese ori, Laura Vetty poartă rochii mulate sau vaporoase, scurte sau până la genunchi, însă detaliul indispensabil al acestor ținute rămâne a fi decolteul senzual, deloc vulgar.

Citește și: Dan Bălan a organizat la Odessa un concert care a durat până dimineață! Și-a topit fanele (Video)

 

Distribuie articolul: