Acum două luni își anunța urmăritorii virtuali despre faptul că poartă sub inimă un bebeluș. A adus marea veste atunci când se afla într-o vacanță în Seychelles, iar între timp, Laura Cosoi și alte experiențe de neuitat. Aceasta nu ratează ocazia de a poza cu burtica la vedere și de a delecta internauții cu imagini superbe.


În aceste zile, viitoarea mămică a publicat o fotografie în care își cuprinde burtica frumos conturată. Laura a purtat și o ținută extraordinară, iar emoțiile și starea de bine i se citesc pe chip.

Публикация от lauracosoi (@lauracosoi)

Tot la începutul lunii martie, bloggerița a scris despre cum i-a spus soțului său că vor avea o fetiță.

„Se întâmpla aproape de jumătatea lui decembrie, anul trecut. M-am trezit la patru dimineața din cauza unui junghi în partea de ljos. Pe vremea aceea încă mai puteam să dorm pe burtă. Mi-am pus mâna în locul dureros și, chiar înainte să adorm la loc, am simțit un „peștișor”, care parcă făcuse o tumbă în apă. Am știut din primul moment că este bebelușul. A doua zi de dimineață am plecat spre Iași, iar acolo am primit vestea: rezultatele testului ne anunțau că puiul nostru este sănătos și ne dezvăluiau și sexul: female. Ardeam de nerăbdare să-i dau vestea lui Cosmin. În bradul abia împodobit, am agățat o rochiță roz pal. I-am spus lui Cosmin că am o surpriză, l-am pus să închidă ochii și l-am condus sub brad. Nu o să uit niciodată expresia de pe fața lui, în acele momente. Uimire, entuziasm, emoție, toate se învălmășeau în sufletul lui. „Asta înseamnă că avem fetiță!”, a strigat”, destăinuie Laura Cosoi.

Foto: Instagram.com