Vrei să-i faci copilului tău o vară de neuitat? Fundația Youth Developement for Inovation îți vine în ajutor. Descoperă cursurile și activitățile pe care le parcurgem împreună cu cei mici și înscrie-ți odrasla la următoarele zece zile de inovație, distracție și învățătură.

La școala de vară, copii între 7 și 14 ani realizează proiecte de video blogging, antreprenoriat pe înțelesul tuturor, programare, robotică și tehnologie, în perioada 23 – 31 august (sunt disponibile mai multe ture, a câte 10 zile – Vezi AICI).

Obiectivul organizatorilor este să îi pregătească pe copii pentru profesiile viitorului, unde abilitățile digitale vor fi de nelipsit.

PROGRAMARE – Copiii învață ce este un sistem de operare și cum îl pot controla cu ușurință, principalele noțiuni de programare cu ajutorul roboților „mindstorms EV3” dar și a minecraft-ului.

VIDEO BLOGGING – Copiii vor face cunoștință cu brandingul, publicitatea digitală, lucru cu video și cu sunetul, arta oratorică, drepturile de autor și comunicarea în social media.

BUSINESS KIDS – Idee, planificare, echipă, resurse, marketing, vânzări sau TOTUL despre ANTREPRENORIAT.

Dezvoltarea copiilor trebuie să fie un proces continuu chiar și în perioada vacanței de vară.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook.
Iar înscrierile se fac AICI.

P