Pe Larisa Busuioc o cunoaștem pentru piesele de suflet pe care le lansează și care o reprezintă în totalitate. Interpreta mai și predă canto și jazz, dar se implică activ și ca antreprenoare. Aflăm de la ea ce își dorește de la anul ce vine, marcând frumoasa vârstă de 49 de ani – plini de împliniri și vise realizate.

„Îmi doresc ca pentru anul viitor, familia mea: copii mei și soțul meu să aibă parte de multă fericire și sănătate. Eu îmi doresc multă prosperitate și calm pentru țara mea. Personal, mi-aș dori ca noua mea afacere, pe care o lansez acum, să aibă parte de mult succes. Îmi mai doresc o nouă melodie, care ar fi pe placul tuturor. Am început recent să practic dansurile sociale și îmi doresc ca la anul să pot ieși în scenă să dansez ca un profesionist adevărat. Nu las deoparte un vis al meu mai de demult – mi-aș dori o nouă experiență în cinematografie. Îmi doresc pace și dragoste pentru toată-toată lumea”, ne-a declarat Larisa Busuioc.

Urmăriți mai jos și cea mai recentă realizare muzicală a interpretei, piesa „Tainele”:

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: CEvreaEA la 48 de ani, oare? Lilia Tusa, o profesoară care adoră copiii, multi copii (Video)