Concertele pe care Lara Fabian le avea programate în Craiova şi Bucureşti au fost amânate, pentru că artista este bolnavă, informează Agerpres. Show-urile erau programate duminică în Craiova şi luni şi marţi – în Bucureşti. Despre acest lucru artista a anunțat și pe pagina sa oficială de Facebook.

„Dragii mei, cu inima grea vă anunţ că trebuie să îmi anulez show-urile de săptămâna aceasta. Nu pot sta pe scenă, acum, iar doctorul mi-a recomandat să fac o pauză. Regret sincer ce se întâmplă şi îmi dau seama că o să îi întristez pe mulţi dintre dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru deranjul cauzat, promit că mă voi revanşa”, a scris Lara Fabian pe contul său de Facebook.

Vestea a venit în ultimul moment de la artistă, chiar în ziua în care trebuia să cânte la Craiova. Organizatorii români afirmă că vor veni cât se poate de curând cu noi informaţii privind concertele Larei Fabian.

Lara Fabian ar fi trebuit să participe duminică, de la ora 19.00, la un spectacol organizat de Opera Română din Craiova. Deşi erau invitaţi mai mulţi artişti să participe la acest spectacol, conducerea Operei Române Craiova a decis ca întreg concertul de duminică seara să fie anulat, urmând să fie reprogramat până la finalul anului. Este pentru a doua oară când Lara Fabian anulează un concert în Craiova, din motive medicale, scrie Mediafax.

Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunţate ulterior. Cei care doresc să îşi recupereze banii se pot adresa agenţiilor de la care au cumpărat biletele, mai notează Digi24.ro. Amintim că artista are preconizat un concert în 2020 și la Chișinău. Deocamdată încă nu a anunțat când va reveni pe scenă.