O simplă lămâie ar putea să înlocuiască o mulțime de produse cosmetice scumpe și, poate chiar dăunătoare. Din cele mai vechi timpuri, femeile din diferite țări și popoare au folosit lămâia pentru înfrumusețare.

1. Pentru ca să reduci din numărul punctelor negre e nevoie să aplici o felie de lămâie pe zonele problematice.

2. Pentru hidratarea pielii uscate, precum și întinerirea acesteia prepară o loțiune din lămâie. E nevoie să iei 120-140 ml. de frișcă și să adaugi un amestec din gălbenuș de ou și o linguriță de miere.  În soluția rezultată este de nevoie să adăugi două linguri de vodcă și o linguriță de suc de lămâie.

3. Lămâia te va ajuta să-ți împrospătezi și să își aduci la normal tenul gras. Pentru a o pregăti vei avea nevoie de o lămâie, o jumătate de pahar de vodcă și o lingura de glicerină. Treci lămâia prin răzătoare și toarnă vodca, apoi lasă să se infuzeze pentru 5 zile, într-un loc lipsit de lumină.  După asta, adaugă o lingură de glicerină și strecoară loțiunea.

4. Pentru un ten normal sau gras loțiunea de mai sus sau pur și simplu apă cu lămâie se toarnă în forme pentru gheață, apoi masează tenul cu cubulețele de gheață.

5. Pentru ca să-ți înălbești pistruii și să-i faci mai puțin vizibili pe față dizolvă suc de lămâie, cu apă fiartă, în proporții egale. Aplică loțiunea obținută dimineața și seara.

Distribuie articolul: