Tot mai mulți interpreți decid să-și dedice piesele pentru fenomenele cu adevărat dureroase ale societății. Am asistat cu toții la momentul în care cântărețul belgian Stromae a anunțat că își dedică ultima piesă pentru toți bolnavii de cancer. Mai nou, Lady Gaga și-a prezentat un videoclip pe care l-a creat în special pentru adolescenții care au suferit de pe urma abuzurilor sexuale. 

Noul videoclip marca Lady Gaga a fost realizat pentru piesa „Til It Happens To You” (trad.: „Până când asta se se va întâmpla cu tine”) și conține imagini alb-negru, dat fiind faptul că prezintă istoriile cutremurătoare ale unor studente. Având la fundament exemplele lor se suferință, Lady Gaga încearcă să transmită lumii mesajul că abuzurile sexuale nu pot scuti pe nimeni, însă ele pot fi prevenite.

Imaginile din videoclip au fost concepute de către regizorul producției „Twilight”. Piesa este un produs realizat în urma colaborării dintre Diane Warren și Lady Gaga.

Imaginile cu adevărat tulburătoare, utilizate în videoclip, transmit lumii un mesaj social fără precedent: indiferența nu va ajuta omenirea să prevină violurile, mai ales că aceste agresiuni rămân imortalizate pentru totdeauna în inimile celor abuzați. Acest mesaj este transmis chiar la începutul piesei: „Una din 5 studente din cadrul colegiilor va fi supusă violenței în acest an școlar, dacă nimic nu se va schimba.”

Mulți dintre critici și fani sunt de părere că acest produs muzical e probabil cel mai bun din portofoliul artistei. „Til It Happens To You” va servi și în calitate de coloană sonoră pentru filmul „The Hunting Ground” – dedicat abuzurilor sexuale la care sunt supuși elevii americani în instituțiile de învățământ.

În doar 4 zile de la lansare, videoclipul a adunat mai bine de 6,8 milioane de vizualizări.

Foto: universalmusic.ca

Distribuie articolul: