După 3 luni în care 25 de femeie superbe s-au luptat pentru inima râvnitului burlac a venit și ziua cea mare. În finală au ajuns Daria Kliukina și Victoria Korotkova. 

Egor Kreed a recunoscut că nu s-ar fi așteptat că acest proiect să îl schimbe atât de mult. Din băiatul dur a devenit un bărbat care a ajuns să pună mai mult suflet în tot ceea ce face.

În ultimul episod înainte de marea decizie fetele au încercat să îl impresioneze cum au putut mai bine.

Victoria l-a invitat la o întâlnire în deșert, unde i-a demonstrat că este o șoferiță neînfricată. După care a urmat o cină într-o atmosferă foarte fierbinte. Egor și Victoria încă un pic și își dădeau frâu sentimentelor însă cântărețul s-a oprit în momentul potrivit și a spus că poate nu este bine să se grăbească.

Daria l-a invitat pe burlac la o plimbare cu elicopterul. Cei doi s-au simțit foarte bine împreună, chiar dacă acesta i-a recunoscut că încă nu are încredere deplină în ea și că nu își dă seama care sunt intențiile sale. Totuși Dasha a reușit să îl convingă că este îndrăgostită de el.

Decizia finală a fost extrem de grea pentru Egor. Acesta a plâns și a spus că regretă mult că va trebuie să rănească pe cineva cu decizia lui. Daria Klukina a fost marea fericită și aleasa burlacului.

Distribuie articolul: