Paradoxal sau nu, unii oameni trebuie să muncească ani de zile pentru a-și atinge scopurile și pentru a fi cunoscuți în lumea întreagă, însă nu și în cazul lui Chanco. O fetiță din Japonia care a devenit model înainte de a împlini 1 an.

Dacă vă întrebați cărui fapt i se datorează această popularitate, atunci trebui să știți că micuța a reușit să impresioneze pe toată lumea doar cu un singur detaliu, și anume cu podoaba sa capilară, care este bogată, plină de volum și strălucitoare, la o vârstă atât de fragedă. Succesul ei se datorează în totalitate mamei sale, Mami Kano. Observând că părul micuței are o lungime mult mai mare decât a altor bebeluși de aceeași vârstă, femeia a decis să o fotografieze pe micuță și să posteze imaginile în mediul online. Fotografiile au fost vizualizate de o mulțime de persoane și au stârnit uimirea internauților.

 

View this post on Instagram

 

Thank you very much for a wonderful year!!! 今年もあと少し! 2018年、色々あったなぁ😌💓思いがけないことばかり👏 たくさんのコメントやいいね 嬉しいです❤️ありがとうございました🥺 来年もよろしくお願いします🧚🏻‍♀️

A post shared by 髪記録 / hair diary (@babychanco) on

Chanco a împlinit 1 an pe 23 decembrie și este urmărită de mai bine de 300.000 de persoane pe Instagram.

Imaginea ei a atras atenția nu doar celor care au văzut fotografiile cu ea în mediul online, ci și unui cunoscut producător de șampon. Astfel, copila a devenit imaginea firmei, președintele acesteia fiind de părere că aspectul fizic al micuței se potrivește perfect cu ideea pe care producătorul de șampon dorește să o transmită.

„Sunt atât de surprinsă de reacția celor din jur, dar sunt foarte mândră și de laudele pe care le primim din diferite țări.”, a spus Mami Kano, mama fetiței, potrivit people.com.

Întrebată fiind  dacă ia în calcul posibilitatea de a-i tunde părul fetiței, Mami Kanoa spus că nu va face acest lucru, iar în viitor chiar va încerca să îi facă diferite coafuri micuței, inclusiv împletituri.

 

Distribuie articolul: