Viața ne duce uneori pe căi pe care niciodată nu am vrea să fim, așa i s-a întâmplat și Dianei Mărgineanu, care la doar 22 de ani trebuie să se lupte cu o boală nemiloasă nemilos. În anul 2017 luna decembrie Diana a primit diagnosticul – leucemie acuta mioblastică. 

După o cură de chimioterapie  rezultatele au fost bune, însă în aprilie 2018 boala a progesat. Daniela are nevoie acum de un tratament costisitor și de transplant de celule stem. Întreaga recuperare ar ajunge să coste circa 150.000 de dolari, o întreagă avere pentru familia sa.

Colegiu de Muzică „Ștefan Neaga” nu au rămas indiferenți și vă invită și pe voi la un concert caritabil pentru a aduna bani pentru tratamentul Dianei Mărgineanu.

Concertul va avea loc pe pe 15 mai începând cu ora 17:00. Biletele vor putea fi cumpărate la intrare, prețul acestora va începe de la 30 de lei. 

În concert vor evolua Lavinia Rusu (voce), Stas Tibari (voce), Corul „Gloria”, SOUL, Viscun Elvira (voce), Radu Rățoi (acordeonist), elevii liceului cu profil teatral „Elena Alistair”: Iraida și Veronica Iordan (chitara, voce), Mihai Vier (beatboxer), Issa Danial, Marinela Trupca, Eugen Taburceanu (chitara, violoncel, vioara), Olivia Cheptea și Radu Solovei (duet) și dansatori de la Angel’s Dance.

Cei care vor să doneze pentru tratamentul Dianei o pot face la:

Cont PayPal: dianamargineanu95@yahoo.com
Cont in RON: RO05BRDE240SV05498792400
Cont in EUR: RO33BRDE240SV08968892400

Doritorii pot dona și pe site-ul gofundme.com,

Distribuie articolul: