„Mămici, tătici și pici, vă așteptăm cu mare drag la MARȘUL ALĂPTĂRII - un eveniment organizat pentru cauza susținerii și promovării alăptării, pentru a vă exprima suportul față de mamele care alăptează, pentru a vă informa, pentru a petrece și a celebra frumos împreună deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării”, anunță grupul Mămica Alăptează.

Alături de partenerii proiectului, mămicile cu pici vor merge în pas de marș, pentru a se face auzite! Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării la Chișinău va avea loc pe 1 august și va fi marcată printr-un Marș al Alăptării. Mămicile și tăticii împreună cu picii lor sunt așteptați la ora 9:00 în fața Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, din strada cu același nume, pentru a porni într-un marș de susținere și promovare a alăptării până la Parcul Dendrarium.

În parc vă așteaptă un picnic și discuții între mame, dar și cu consultanții în alăptare „Mămica Alăptează” – Olga Gutium, Alina Șmurun și Oxana Lacoia. Participantele la marș vor primi daruri din parte partenerilor evenimentului. La eveniment vor fi prezenți oficiali de la Ministerul Sănătății al R.M., UNICEF și Organizația Mondială a Sănătății. Se vor purta discuții cu oaspeții evenimentului, dar și bineînțeles cu consultantele Mămica Alăptează.

Pentru a participa la eveniment puteți să vă înregistrați aici: https://docs.google.com/…/1g-Tr10GSGOvpVcod0ReM5Oz…/viewform

Mai multe detalii pe pagina evenimentului – https://www.facebook.com/events/1476114836015763/

Distribuie articolul: