De cele mai dese ori cancerul este un subiect care generează multe stereotipuri și tabuuri. Pe 27 iunie 2018,  în incinta August Lifestyle Store, începând cu ora 18:30 va avea loc expoziția fotografică marca Run Pink Moldova – „Aproape de Ea” – care vine să schimbe viziuni, să sensibilizeze și să distrugă clișee.

La inițiativa Dorinei Baltag, Tabăra de Recuperare Run Pink Retreat a început în iulie 2017. Proiectul a fost destinat femeilor care trec și/sau au trecut prin cancer. Timp de 3 zile, 20 de femei au avut parte de o gamă largă de activități printre care yoga, meditație, terapie de grup cu psihologul precum și terapie prin artă și fotografie.

Pe 27 iunie 2018, Dorina Baltag alături de Elena Andronache Photography, cea care a ghidat terapia prin fotografie, lansează prima expoziție fotografică marca Run Pink Moldova. La expoziție vor fi prezentate fotografiile celor care au trecut prin experiența cancerului.

La Eveniment vor fi prezente înseși participantele de la Run Pink Retreat, care vor vorbi despre cancer altfel, dincolo de stereotipuri  și clișee. „Aproape de EA” este un eveniment caritabil care va aduna fonduri pentru organizarea Run Pink Retreat, ediția 2018.

Autor: Ana Scripnic, stagiară

Distribuie articolul: