Pe 26 martie curent, la Palatul Național „Nicolae Sulac” a avut loc un spectacol oferit de diferite popoare, dar care împărtășesc aceleași valori umane - Culorile Lumii.Instituția Privată de Învățământ Liceul „Orizont” din R. Moldova a aderat anul acesta la rețeaua țărilor participante la Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC) și a obținut dreptul să organizeze la Chișinău acest eveniment grandios. La Festival au participat elevi din 13 state ale lumii.

„În cadrul spectacolului, au fost prezente mai multe ansambluri de cântece folclorice de la cele cinci școli ale Instituției Private de Învățământ Liceul Teoretic „Orizont”, precum și elevi talentați din cluburile artistice. Sunt convins că participanții la festival vor oferi un spectacol de excepție, comparabil cu spectacolele mari, susținute de profesioniști experimentați. Cei peste 1850 de invitați vor fi încântați de ceea ce vor vedea”, a dat asigurări directorul general al liceelor „Orizont” din R. Moldova, Turgay Șen pentru Ziarul Național.

Urmăriți o galerie foto din cadrul Festivalului.

Precizăm că la eveniment au participat peste 1800 de elevi din 13 țări ale lumii, printre care SUA, Rusia, Ucraina, Serbia, Georgia, Azerbaidjan sau Republica Moldova. Spectacolul a putut fi urmărit în direct la Televiziunea Publică Moldova 1.

Foto: Maria Marinuța

Distribuie articolul: