Acum doi ani mărturisea că s-a luptat dintotdeauna cu depresia, la 15 ani încercând să-şi ia viaţa. Iar acum anunţă că s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a se îngriji de sănătatea ei mentală.

Potrivit ET, fiica de 20 de ani a regretatului Michael Jackson s-a internat singură într-o clinică de reabilitare pentru „a-şi da un reboot” şi pentru a-şi ajuta sănătatea ei mentală. „Paris a decis că are nevoie de timp pentru a se restarta şi pentru a-şi prioritiza sănătatea psihică şi emoţională”, spune o sursă către respectiva publicaţie.

Potrivit okmagazine.ro, în ultima lună, Paris s-a ţinut departe de reţelele de socializare şi de apariţiile publice. Ea a declarat anterior că s-a luptat cu anxietatea şi depresia. În 2017, a mărturisit, pentru Rolling Stone, că a încercat să se sinucidă pe când avea 15 ani şi că obişnuia să se taie şi să ascundă rănile de cei din jur. „M-am urât, aveam o stimă de sine scăzută, credeam că nu pot face nimic corect, nu credeam că merită să trăiesc”, s-a confesat ea.

Foto: Google.com

Vezi și: Presa străină: „Selena Gomez este internată într-un spital de psihiatrie”. Cauza? – căsătoria lui Justin Bieber cu Haley Baldvin