Una dintre cele mai controversate și sonore nume din spațiul mediatic și showbizul rusesc a sărbătorit, ieri, a 34-a aniversare. Deși este căsătorită, Kseniya are o opinie proprie cu referire la felul în care femeile își aleg bărbații. Consideră că o femeie care are nevoie de fericire, nu trebuie să caute un bărbat putred de bogat. Mai mult decât atât, spune că alegerea unei femei deștepte e să câștige bani singură.

Zilele trecute, Kseniya și-a arătat acordul față de afirmația: „Toți bărbații sunt ca niște instrumentele investiționale și posedă 3 avantaje: siguranță, lichiditate și profitabilitate. Bărbații credibili au, de obicei, venituri mici. Bărbații cu câștiguri mari sunt, de obicei, nedemni de încredere. Scapi foarte greu de bărbații nedemni de încredere și cu venituri mici. Bărbații demni de încredere, cu venituri mari, posedă lichiditate înaltă. Problema este că e foarte dificil să-i găsești și e și mai greu să-i reții în portooliul tău investițional. Cererea înaltă pentru bărbații cu venituri înalte și cei demni de încredere duce la aceea că ei își pierd fie venitul, fie demnitatea de a fi crezuți.”

Mai mult decât atât, Sobchak a adăugat: „Anume de asta alegerea femeilor deștepte este să câștige singure și să mizeze pe încredere – cea mai importantă calitate, la un bărbat. Pot spune sigur că odată cu trecerea anilor, a devenit mai clar ce îl face bărbat pe un bărbat  – sentimentul de datorie și de responsabilitate.”

cats

Kseniya Sobchak nu a ales să se căsătorească cu un milionar, ci să trăiască alături de un bărbat demn de încredere, urmând să fie ea care câștigă cei mai mulți bani din familie. Maksim Vitorgan, soțul acesteia, este producător TV și actor de meserie.

Foto: gorod.lv, Instagram

Distribuie articolul: