Ksenia Borodina și-a uimit din nou fanii. De ce din nou? Pentru că acum câteva luni, ea a anunțat că este în pregătiri de nuntă alături de omul de afaceri Kurban Omarov, iar în prezent s-a aflat că va fi din nou mamă. Prezentatoarea TV pare a fi cu adevărat fericită alături de acest bărbat robust.

În luna martie a acestui an prezentatoarea TV din televiziunea rusească Ksenia Borodina și-a șocat fanii, anunțând despre viitoarea căsătorie cu un om de afaceri din Daghestan, Kurban Omarov. Relația dintre acești doi îndrăgostiți a luat amploare în urmă cu câteva luni, iar în prezent sunt gata de nuntă. Toate aceste detalii au ieșit la iveală în timpul petrecerii date în cinstea zilei de naștere a Kseniei, atunci când Kurban, poreclit „Zima” a recunoscut că ambii sunt în pregătiri de nuntă, pe care o vor juca în data de 5 septembrie.

Foto: super.ru

Foto: super.ru

Nunta celor doi a fost planificată în mare grabă pentru că au și un motiv important – prezentatoarea va fi curând mamă pentru a doua oară. Ksenia a încercat să țină în secret această noutate, astfel că nici cele mai apropiate prietene ale prezentatoarei nu aveau nicio informație despre sarcina ei.

Foto: newstes.ru

Foto: newstes.ru

Apropo, această aventură de dragoste cu omul de afaceri din Dagestan, Ksenia, de asemenea a ținut-o departe de ochii presei, susținând că nu dorește să-și facă publică viața persoanală. În prezent, familia Borodina-Omarov mai au doi copii, Ksenia are o fetiță din mariajul anteriar (cu Yuri Budagov), iar Kurban are și el un fiu, de asemenea, dintr-o căsnicie anterioară.

Foto: showbiz-news.ru

Foto: showbiz-news.ru

Identitatea iubitului său, prezentatoarea a dezvăluit-o recent, chiar de ziua sa de naștere, atunci Ksenia a decis că e timpul ca fanii ei să se obișnuiască cu ideea că ea de fapt nu mai este o mamă singură, ba dimpotrivă, are deja doi copii și mai are și un tată iubitor pentru aceștia.

kseniya-borodina-gotovitsya-k-svadbe-s-novym-boyfrendom-smi_1

Așadar,  Kseniei nu i-a rămas mult timp și va mai avea două motive de sărbătoare: o nuntă frumoasă alături de Kurban, urmată de nașterea unui copil, tatăl căruia este Kurban.

Sursa

Distribuie articolul: