Astăzi a fost ziua pe care mai mulți admiratori ai prezentatoarei TV, Ksenia Bordina, inclusiv și cei din Moldova, au așteptat-o din luna martie, atunci când Ksenia a anunțat nunta sa cu omul de afaceri Kurban Omarov, numit de prieteni „Zima.”

Ksenia mai întâi a petrecut frumos cu prietenele la petrecerea burlăcițelor. Iar a doua zi, sclipitoare a mers la braț cu viitorul soț spre oficiul stării civile.

Dimineața devreme Ksenia a mers la hotel pentru a se pregăti de ceremonia de înregistrare a căsătoriei, însă mirele nerăbdător a răpit-o din camera de hotel și s-au grăbit spre Oficiul Stării Civile unde erau deja așteptați de prieteni și rude.

Ksenia a fost însoțită de alaiul domnișoarelor de onoare ce au purtat ținute diferite, dar de aceeași culoare.

Mulți dintre invitați nu și-au putut reține lacrimile de fericire în momentul în care tinerii însurăței au făcut schimbul de inele. După căsătorie Ksenia va purta numele soțului. Astfel, la ieșirea din OSC, Kesnia a lansat în aer numele său legat de câteva baloane cu heliu, semn de adio de la „Borodina.”

Inelele de căsătorie au fost confecționate din aur alb. Gravura din interiorul inelelor conține numele soților Ksenia – Kurban și devenit deja popular, hash tagul #Borozima.

Evenimentul se anunță a fi cea mai importantă nuntă a anului. La recepție sunt invitați peste 250 de oameni, iar Ksenia a insistat ca atmosfera nunții să fie inspirată din povestea „Regina Zăpezilor.” Designerii au avut nevoie de trei mii hortensii, două mii de trandafiri albi, o mie de bujori, orhidei și falenopsis.

Ksenia a avut o rochie elegantă de mireasă, din atlas alb, cu elemente decorative pe bretele și brâu. Buchetul miresei a fost compus din bujori albi, ca și butoniera lui Kurban.

Copiii soților, Marusea și fiul lui Kurban, vor purta ținute similare cu cele ale părinților. Pentru aceștia au fost confecționate o rochie identică cu cea a Kseniei pentru Marusea, și un costum ca și cel al lui Kurban, pentru fiul său.

Se pare că și presupusa sarcină a vedetei este confirmată. Astfel deducem dintr-o urare a prietenei Kseniei, care își exprima bucuria pentru faptul că prezentatoarea tv poartă o mică fericire în burtică.

Foto: woman.ru

SURSA

 

Distribuie articolul: