Kim Kardashian, de 36 de ani, nu  mai ieşit la cină cu soţul ei Kanye West de anul trecut. Motivul: moare de frică după ce a fost jefuită anul trecut în timpul unei vizite la Paris, Franţa.

Vedeta de televiziune care are o avere de 175 de milioane de dolari şi un salariu de 50 de milioane de dolari a dat anunţ recent că îşi caută patru bodyguarzi care să o apere 24 de ore din 24. 

„Am atacuri de panică şi mi-e frică să mai ies din casă. De la incidentul din Paris îmi imaginez fel de fel de scenarii periculoase. Nu am mai ieşit în oraş cu Kanye de mai bine de un an şi singurul mod în care mă pot vindeca de frică este să îmi angajez mai mulţi oameni care să mă păzească. Sunt dispusă să plătesc până la 100.000 de dolari pe lună”, a declarat ea în timpul unei discuţii în familie, filmate pentru show-ul de televiziune „Keep Up With The Kardashians”, transmis de postul de televziune E!

Kim Kardashian plays with baby Saint West and daughter North for their first family trip to Mexico as brother and sister as they all play in the sand together. Kim had a very special bonding time with her new son and her daughter after building some sand castles together. Kim wore a cream color two piece as her babies had a blast with thier mother during the nice warm summer day at Casa Aramara in Punta Mita Mexico. Pictured: Kim Kardashian, North West, Saint West Ref: SPL1337441 180816 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Cel mai mare coşmar al lui Kim este acela în care atacatorii o abuzează fizic şi sexual. Diva a recunoscut că face terapie psihiatrică pentru a trece peste această traumă, scrie click.ro.

Distribuie articolul: