După o melodie în care a condamnat violența asupra femeii, Katy Rain vine să spargă tăcerea cu o melodie foarte profundă. Este o creație a artistei, iar fotografia generică - un autoportret în acuarelă, realizat de Katy Rain.

„Tăcerea are glasurile ei de înțelepciune: ascult-o” ( Nicolae Iorga) – de la acest motto a pornit autoarea și a vrut să spună multe printr-o melodie care exprimă de fapt, esența tăcerii.
katy autoportret„Ar fi paradoxal să zic ca am băgat „Tăcerea” într-o piesă, dar anume așa am simțit… și nu e vorba doar de tăcerea care poate fi interpretată că fiind nespusele dintr-o oarecare relație, generatoare de neînțelegeri, ci și de „Tăcerea” ca formă a „Zero-ului Simțirii”… Când dezamăgirile îți dăruiesc scutul de apărare față de propriile sentimente, în care conștiința îți poate înăbuși iubirea, pentru că sufletul nu mai vrea suferință… Dar totodată plânge, pentru că „a deveni robot”, totuși, nu e cea mai bună opțiune, ci un motiv și mai grav de luptă interioară”, a declarat pentru EA.md artista, în contextul lansării melodiei.
Muzica și textul îi aparțin artistei, care și-a transpus imaginea și în poza de profil a piesei, realizând-o în acuarelă. Producția melodiei îi aparține lui George Sava, iar ecourile melodiei deja vor fi apreciate de fani și melomani.

Distribuie articolul: