Sunt căsătoriți deja de 4 ani, au doi copii frumoși. Cu toate că se cunosc de mai mult de 12 ani, totuși Kate reușește să păstreze acea falcără a pasiunii în viața sa alături de Prințul William.

Ducesa, în vârstă de 33 ani, pare a fi decentă și rigidă, de altfel, ca și majoritatea britanicilor. De fapt, soția prințului William este o bucată bună. Despre pasiunile sale au vorbit membrii pazei de corp într-un interviu acordat unei reviste americane.

Vă amintim că Prințul William a cunoscut-o pe Kate 12 ani în urmă, la Universitatea Saint Andrews. Acesta a remarcat-o în timp ce viitoarea Ducesă a ieșit să demonstreze o rochie transparentă, în cadrul unui eveniment organizat la universitate. Se pare că atunci Kate a început să ia lecții de dans la bară și a continuat până în anul 2007. Anume în acel an a aflat toată lumea despre relația amoroasă dintre cei doi.

Foto: royalweddings.hellomagazine.com

Foto: royalweddings.hellomagazine.com

Kate a atras spre antrenamentele dansului la bară și câteva dintre prietenele sale. La început din dorința de a se distra, mai apoi au fost captate de acest gen de dans. Din moment ce Kate a început să fie recunoscută și fotografiată în stradă, aceasta a continuat să meargă la ore de antrenament cu un baic pe cap, legat în stil musulman, a declarat anonim unul din bodyguarzi.

Un coleg de-al său a mai declarat că Ducesa de Cambridge și acum mai demonstrează mișcări seducătoare soțului său, doar pentru a se distra. Suntem siguri că Prințul este impresionat de faptul că Ducesa știe să mețină flacăra pasiunii arzândă și după 4 ani de căsnicie.

Mai mult de atât, se zvonește că Prințul William i-ar fi spus lui Kate că nu ar fi împotriva ca aceasta să continue orele de pole dance. Dar odată ce Regina a aflat, i-a interzis lui Kate să se mai apropie de sala de antrenamente.

Foto: willandkatesbabyboy.com

Foto: willandkatesbabyboy.com

Kate e într-o formă fizică de invidiat, chiar și după ce a dat naștere celor doi copii. Să fie oare acest fapt datorat pasiunii sale, despre care însăși Kate a spus că este un exercițiu foarte bun.

SURSA

Distribuie articolul: