Marți seara îmbrăca haine de gală la recepția organizată la Palatul Buckingham, moment în care Kate Middleton a purtat una dintre cele mai de seamă bijuterii moștenite de la Prințesa Diana, o tiară spectaculoasă. Astăzi însă, Ducesa de Cambridge și-a făcut din nou apariția, de data aceasta în haine de sărbătoare cu tematică de iarnă.


Kate Middleton și Prințul William au fost invitați de seamă la un eveniment în care s-au întâlnit cu câțiva copii la o școlă primară din Manchester, iar Kate a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Ducesa și Prințul William au fost invitați la un Summit Global al copiilor din media, iar Kate a fost absolut superbă îmbrăcată într-un palton în carouri și cu o pereche de pantofi cu toc gros în picioare.

 

Surprinzătoare ca întotdeauna, ducesa a uimit pe toată lumea când și-a dat jos haina groasă și a rămas într-o superbă rochie de un roșu aprins, creație Goat. Însărcinată în patru luni, Kate a ales să poarte culoarea Crăciunul, de altfel aceeași culoare purtată și de micuții prezenți la eveniment.

Vezi și: Kate Middleton – elegantă și rafinată la o gală caritabilă! Burtica ei de gravidă prinde contur (Foto)

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: