E frumoasă și are o siluetă perfectă – Kătălina Rusu ne-a demonstrat de la cine a moștenit cele mai feminine calități ale sale. Mama ei, Zina Rusu este o frumusețe admirabilă, iar fiica se pare că i-a moștenit pe deplin calitățile fizice. Iată ce mesaj duios i-a transmis artista mamei cu ocazia zilei sale de naștere.

 Sleită de puteri și dezolată ce faci? Revii, la acel izvor nesecat de dragoste pură, revii în brațele mamei… la amintirile din copilărie… la acele vise puerile … acolo unde este un început nesecat de fericire. Scumpa și iubită, mămică, cea care mereu a fost in spatele meu ca un munte neclintit, secat de soare, viscolit de vânt, udat de ploaie, însă mereu verde, plin de flori(câte o floare pentru fiecare lacrima de-a mea), plin de dragoste, liniște și caldura. Astăzi cu lacrimi în ochi scriu aceste rânduri și-ți doresc din toată inima un mare și plin de dragoste „La Mulți Ani”, te iubesc și nu o sa-mi ajungă o viață întreagă să-ți spun cât de mult îți sunt recunoscătoare, vreau sa fii fericită, pentru că o meriți din plin! Te iubesc scumpă, mămicuță!!! ❤”, a notat pe pagina sa personală Kătălina Rusu.

Mama artistei este Zina Rusu, femeia care arată foarte bine, are o siluetă și trăsături ale feței care au mers mai departe Kătălinei. Unica diferență dintre cele două este poate culoarea părului. Mama artistei a optat pentru un roșcat care o prinde foarte bine.

Cele două petrec des timpul împreună și se pare că le leagă și o frumoasă relație de prietenie. Cert este că artista are cu ce se mândri – așa mamă – așa fiică. Dragă Kătălina, să-ți fie mama sănătoasă și să o ai alături mult și bine!

Distribuie articolul: