Kătălina Rusu apare din ce în ce mai des la brațul iubitului său, Teodor Rusanovschi la concerte și evenimente mondene. Au o relație de câțiva ani, iar momentele frumoase și gesturile pe care le manifestă Teodor, strârnește admirația internauților. Artista a declarat pentru Revista noastră că este fericită și savurează din plin de clipele pe care le trăiește în prezent, alături de iubitul său, dar nu planifică deocamdată să-și unească destinele, ambii, fiind axați pe realizările sale profesionale.

Chiar dacă nu se prevede în timpul apropiat o căsătorie, Kătălina s-a visat dintodeauna o mireasă care să fascineze.

,,Nu m-am gândit la rochia pe care o voi purta. Până în prezent am avut o mulțime de prezentări în care am fost mireasă, încât nu știu ce tip de rochie îmi doresc, însă cu siguranță, voi avea mai mult de o ținută”, ne-a declarat artista.

Am fost curioși să aflăm ce gest ar trebui să facă Teodor, pentru ca interpreta să îi spună ferm ,,DA!”.

,,Este suficient ceea ce face acum. Important este să rămâna la fel de grijului, iubitor și educat cum este acum. La moment, eu sunt fericită, el mă stimează, mă apreciază, iar o femeie este împlinită atunci când este iubită cu adevărată”.

Pentru că este extrem de fericită, Kătălina ar vrea ca fiecare femeie din Moldova să aibă parte de un bărbat la fel de iubitor și respectuos cum este Teodor.

,,Bărbații din Moldova ar trebui să aprecieze femeile, să le prețuiască, să le iubească să le daruiască tot ce este mai frumos, pentru că femeia are o valoare enormă.”