Interpreta Karizma aduce un mesaj puternic, „fără frică de iubire”, în campania „Fără Frică”, lansată de Genderdoc-M. Artista își amintește de prima sa dragoste, de interdicțiile părinților și alte situații mai stresante pentru relația lor și de frica mare pe care o avea de a pierde această iubire. Iată mesajul puternic pe care îl aduce artita în final.

„Cred în dragostea asta din cărți… cred, dar eu nu știu dacă o s-o mai găsesc.

Îmi amintesc de prima dragoste, cele mai puternice sentimente, împărtășite față de o persoană de sex opus. Era așa de nostim că ne promiteam iubire până la sfârșitul vieții și că ne vom căuta și în alte vieți. E greu să ștergi aceste amintiri. Tot timpul când întâlnești alte persoane te întrebi dacă va fi oare la fel.

(…) Chiar și peste ani, când nu mai eram demult împreună, mâ gândeam că într-un cerc, undeva el este în mulțime și mă ascultă. Dar am trăit foarte mulți ani cu frica să împart acest Pământ fără el. Din păcate viața nu ne ține mult împreună și tot timpul găsim de ce să fugim unul de altul… și asta e mai ușor. N-am avut curaj”, mărturisește Karizma.

Vezi și: Festivalul Comunității LGBT din Moldova „Moldova Pride” la ediția XVII-a. Află când va avea loc marșul solidarității „Fără frică”