După primul său turneu prin Moldova în această vară, alături de alți interpreți de la noi, Marin Crețu, alias Kapushon, a prezentat publicului cel mai nou produs la care a muncit în ultimele săptămâni. Este vorba de piesa „Rap ca pe manele”, o colaborare cu Victoria Beregoi, însoțită și de un videoclip oficial. Ascultând piesa, veți înțelege de ce a fost intitulată anume așa. 

Kapushon a ales să promoveze un nume nou pentru industria showbizului autohton. Despre Victoria Beregoi am auzit doar în contextul showului „Moldova are Talent”, ediția anului 2013. Atunci, tânăra cântăreață uimea jurații cu piesa „Molitva”, care a învins la Eurovision câțiva ani mai devreme.

Piesa „Rap ca pe manele” transmite un mesaj cu tentă mai puțin social-politică, spre deosebire de piesele semnate în trecut de către Kapushon. De data asta, Marin Crețu promovează creația sa și genul de muzică prin care trăiește – rap-ul. „Am ținut de regulile unui hit, Despre arme și droguri deloc n-am amintit”, subliniază Kapushon, în versurile piesei care se vrea a fi populară în această toamnă.

Videoclipul prezentat publicului astăzi este un produs semnat de Liviu Vicol și echipa sa. Trebuie să subliniem că atât versurile, cât și melodia, sunt scrise de rapperul Kapushon, care a înregistrat produsul muzical în studioul Smally Music.

„Mari mulțumiri aduc tuturor celor care ne-au ajutat la filmări: Ion Banaru, echipa lui și toată lumea venită la filmări. (Nu-i specific pe fiecare, că-s tare mulți). Mulțumesc celor care au promis că vin și chiar au venit. Vizionare plăcută”, mai adaugă Kapushon.

11855857_898962413472761_4529746567757189866_n

Foto: captură video, Facebook

Distribuie articolul: