Jurnalismul și călătoriile nu sunt unicele slăbiciuni ale Inesei Voscoboinic. Conștientă de faptul că trebuie să arate splendid pe sticlă, frumoasa jurnalistă este pasionată de modul activ și sănătos de viață, tocmai de aceea trădează o siluetă de vis!

Aflată în prezent într-o escapadă în Dubai, acolo unde a și fost cerută în căsătorie chiar recent, Inesa a profitat de ocazie, pentru a-și etala corpul bine lucrat în costum de baie. A luat cu sine câteva astfel de costume, iar fanii au fost de-a dreptul impresionați de imaginea fizică a jurnalistei.

După un an de relație, a primit inelul de logodnă! Cum a fost cerută în căsătorie prezentatoarea TV, Inesa Voscoboinic

Inesa e de mult timp îndrăgostită de welness, iar grație fitnessului și-a sculptat un abdomen cu pătrățele și a fost răsplătită și cu un posterior apetisant. „Beauty, health and fitness lover” (trad. „Iubitoare de frumusețe, sănătate și fitness”) – așa se descrie Inesa, pe pagina sa virtuală de Instagram.

Spre sfârșit de 2016, tânăra a fost muza fotografului Sergiu Bîrcă, într-o ședință foto „Workout”, în care și-a etalat formele tonifiate, care nu trădează gram de celulită. Admirați-o și voi în acest pictorial ademenitor:

1

nk20101 nk20108-798x1200

nk20265-798x1200

Foto: Instagram, sergiubirca.com

Distribuie articolul: