După ce a fost concediată din senin de la teatrul în care a activat în ultimii doi ani, Victoria Roșca a decis că nu se dă bătută și se pregătește de un nou spectacol. Artista este mai hotărâtă ca oricând și nimic nu-i va sta în cale să facă ceea ce îi place cel mai mult!

La numai cinci zile după ce a fost bruscată și amenințată de conducerea teatrului în care a activat până în prezent, lucru care desigur a întristat-o enorm, artista vine cu un mesaj îmbucurător pentru admiratorii ei. Toate jignirile la adresa ei, nu a debusolat-o pe actriță. Analizând cu calm tot ce i s-a întâmplat Victoria Roșca a venit cu niște concluzii:

„5 zile fără:

– nu uita că ești doar un simplu regizor.

– o să-ți sară… știi tu ce, zâmbărelele tale strică imaginea instituției.

– eu am probleme acasă că te-am angajat aici.

– salariu va fi, când va fi, eu mă ocup acum de alte întrebări.

– ești o actriță proastă.

– ai montat 2 spectacole de rahat, pe mine nu mă interesează ce spune lumea. am părerile mele.

– toți te arată cu degetul.

– umbli pe la emisiuni?! umblă sănătoasă, mare vedetă.

5 zile în care am tras în sfârșit aer în piept. Și știți ce e mai grav?! Că de la un timp, chiar credeam că sunt proastă și că lumea mă urăște!

Să mai zică mama amu, că eu nu am toleranță la stres.”

Victoria Roșca dă dovadă de tărie de caracter și reușește să facă față situației neplăcute în care a nimerit. Fiind hotărâtă să nu renunțe la actorie, aceasta a luat o nouă decizie. Actrița va monta spectacolul oriunde și nimic nu-i va sta în cale să-și urmeze scopul:

„Dragii mei, astăzi am apucat să facem repetiții la spectacolul #Gurasatului, într-o nouă distribuție. Vrem în luna aprilie să-l aducem într-o scenă. Încă vedem care. Între timp, căutam sponsori pentru noul nostru proiect #TeatrulPopular. Primele repetiții le facem chiar în „cuhni” la Ion Juglea, iaca și l-am anunțat.

Juglea, promit să aduc cafea bună.

Până găsim o sală, cu 3 scaune și 2 scânduri de scenă, învățăm textul pe unde putem. Și știu că totul va fi bine. Pentru că am echipă, 2 boxe găsim, țânti și ciocan iau de la tata!

Și da, multă lume ne sare în ajutor, dă sfaturi, pune câte un telefon și cuvânt pentru noi. Mulțumim!”

Este admirabil faptul că Victoria Roșca reușește să rămână optimistă orice s-ar întâmpla și își urmează visul de actriță.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Victoria Roșca a părăsit scena teatrulului unde activa: „Am fost bruscată, numită, jignită, amenințată..”