Probleme mari în paradis? Abia de și-au anunţat logodna că s-au şi ivit problemele: un fost jucător de baseball, susţine că Alex Rodriguez a înşelat-o pe Jennifer Lopez şi că e dispus să fie supus un test poligraf pentru a se dovedi că spune adevărul.

Potrivit okmagazine.ro., fostul jucător de baseball Jose Canesco susține că Alex Rodriguez a înşelat-o pe J.Lo cu fosta lui soţie, adică cu Jessica Canesco. Acesta spune că a asistat la o scenă în care Rodriguez a sunat-o pe Jessica, în timpul relaţiei sale cu J.Lo, cerându-i, cel mai probabil, să se întâlnească.

„Alex Rodriguez încetează să mai fii un r***t, înşelând-o pe J.Lo. Mă împăcasem de câteva luni cu ea(n.r. fosta lui soție), când el a sunat-o. Biata fată, n-are habar cine este el cu adevărat”, sunt mesajele publice pe care Jose Canesco le-a postat pe contul lui de Twitter, înainte de a-şi da numărul pentru ca J.Lo să-l contacteze pentru confirmare.

Mai mult de atât, bărbatul spune că e dispus să fie supus unui test poligraf pentru a se dovedi că ceea ce el susține despre Alex Rodriguez este 100% adevărat. Momentan, contactaţi de Daily Mail, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez nu au dorit să facă declaraţii în legătură cu acest subiect.

În weekend, Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez au anunţat că s-au logodit. Artista a fost cerută în căsătorie cu un inel cu diamant, în valoare de 4,5 milioane de dolari.

SURSA

Foto: Instagram.com, Google.com

Vezi și: Alex Rodriguez a cerut-o pe Jennifer Lopez în căsătorie! Iată ce a spus diva