Nu există îndoială că Jennifer Lopez este un model pentru milioane de femei, asta pentru că la cei aproape 50 de ani artista se menține impecabil. Totuși Connie Peña este femeia care vrea să îi semene totalmente lui Jennifer Lopez, iar recent aceasta a avut ocazia să se întâlneadcă cu diva. 

Connie Peña, cea mai cunoscută sosie a lui J Lo și-a făcut apariția la evenimentul „Diva del Bronx”, unde a avut ocazia să-și cunoască idolul pe care îl admiră și copiază de ani de zile.

Connie a relatat pentru publicația „Un Nuevo Día” că de mai mulți ani investește în imaginea ei pentru a avea un look cât mai asemănător cu cel al divei, și că de-a lungul timpului a fost confundată cu J Lo de mai multe celebrități, inclusiv de către Marc Anthony.

„A fost ceva rapid și șocant, singurul lucru pe care am putut să-l spun a fost „Mulțumesc, «Mulțumesc pentru tot ce ai făcut, ai fost o motivație în viața mea care a avut un impact extrem de mare»” a relatat sosia.

Connie a declarat că avea pregătite mai multe întrebări pentru artistă, însă nu a avut timp să stea la o discuție mai amplă cu J Lo.

Tânăra spune că deși a petrecut foarte puțin timp cu starul, a fost ceva special pentru ea și că se bucură enorm că a avut ocazia de a-și cunoaște idolul.

Sursa

Distribuie articolul: