Pentru că a slăbit considerabil, interpreta rusă Jasmin nu ezită să experimenteze cu orice tehnică prin care reușește să se mențină în formă. Ce stil de sport a încercat acum interpreta, aflăm din declarațiile sale pentru presa rusă. 

Recent, Jasmin se afla în Maldive, într-o odihnă de vis cu toată familia și declara că deliciile de acolo ar fi trebuit să o îngrașe, însă gimnastica zilnică a ajutat-o chiar să dea jos câteva kilograme.

Acum, aflăm că Jasmin a fost și în Turcia. În una din fotografiile distribuite pe internet, soția milionarului Ilan Shor apare în compania unui instructor de sport, alături de care practică un tip de sport neîncercat până atunci. 

De data asta, Jasmin a fost surprisă făcând Kangoo Jumps – un stil de sport în care se folosesc ghete care au ataşate, pe talpă, două lamele elastice. Vedeta afirmă că prin acest stil de sport, organismul reușește să piardă rapid și sănătos din kilogramele în plus. 

”Am auzit despre această metodă într-o sală de gimnastică din Turcia, când am fost să ne odihnim cu familia. În timpul antrenamentului, sari cu ajutorul unor papuci cu talpă elastică. După antrenament, ai impresia că ai alergat zeci de kilometri”, a declarat Jasmin, pentru portalul rus 7Days.

Amintim că în timpul vacanței din Maldive, Jasmin făcea sport la diverse aparate aflate în dotare la vila pe care a închiriat-o Shor.

În lupta cu cele minim 20 de kilograme pe care le-a adunat în timpul sarcinii, Jasmin a încercat toate aparatele de gimnastică. 

Imediat după ce a slăbit, interpreta spune că a început arderea grăsimilor cu dieta Dukan, care presupunea, de regulă, consum sporit de apă, evitarea băilor în bazinele acvatice și menținerea stării de fericire. Combinând, paralel, yoga și pilates, Jasmin a reușit să slăbească doar 8 kg, iar cântarul continua să indice greutatea 70 de kg.

Ulterior, Jasmin s-a adresat unui instructor de fitness, care i-a elaborat interpretei un program individual de slăbire, bazat pe utilizarea step platformei.

Efectul a fost vizibil chiar peste câteva zile. Chiar și acum, Jasmin nu-și imaginează viața fără antrenamente de circa 2 ore, în 3 zile din săptămână. Dacă, într-o zi, nu reușește să meargă la sală, cântăreața recuperează data viitoare, într-un program mai lung de antrenament.

Un rol deosebit în schimbarea de look a vedetei l-a ocupat și alimentația sănătoasă. Adresându-se la un dietolog, Jasmin a demarat, paralel cu fitness-ul, și un program de alimentație, diferit de dietele chinuitoare.

”Trebuie să vă alimentați de 6 ori pe zi, iar fiecare porție de mâncare trebuie să poată încăpea într-un pahar. După ora 20.00, trebuie să vă abțineți de la mâncare!”, spunea, recent Jasmin, tuturor femeilor care își doreau să piardă din greutate.

Foto: 7 Days, hochu.uapotok.ua.

Distribuie articolul: