Pentru Iurie Bădicu, anul 2017 a început cum nu se poate mai frumos. Producătorul formației Akord se bucură de venirea pe lume a unui nou membru în familia sa. Chiar astăzi, acesta a devenit tată la pătrat și asta pentru că soția sa i-a adus în dar încă un copilaș perfect sănătos.


Dis-de-dimineață, Iurie Băducu s-a declarat extrem de fericit și împlinit pe rețelele de socializare. Textierul și compozitorul, piesele căruia au devenit hituri atât în țară cât și peste hotare, a asistat la înfăptuirea uneia dintre cele mai mari realizări din viața sa. Și dacă pentru unii bărbați, momentul venirii pe lume a unui copil este unul extrem de sensibil, evitând să fie prezenți la eveniment, atunci Iurie nu a ezitat să își susțină soția chiar din sala de naștere.

„Cu Doamne Ajută, deja în 4”, a scris emoționat Iurie Bădicu, într-o postare pe contul de Facebook, acolo unde a adăugat și imagini de la locul faptei. Într-una dintre ele apare chiar și bebelușul.

15873029_353352691716878_2162552134640361032_n

Proaspătul tătic nu a menționat și care este sexul nou-născutului. Împreună cu soția sa, Elena, Iurie Bădicu mai are un fiu. Băiețelul a moștenit trăsăturile ambilor părinți.

Citește și: Iurie Badicu despre showbizul autohton: „Trenul Industriei Muzicale veritabile întârzie! Curajul şi speranţa mai rămân…”

Amintim că Iurie Bădicu este și fondatorul ORDA și este cunoscut pe piața muzicală din Moldova drept unul dintre cei mai de succes compozitori.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: