Salman Khan (49 de ani) şi Iulia Vântur (34 de ani) au colaborat strâns şi au dezvoltat o relaţie foarte frumoasă, despre care s-a spus că ar fi fost mai mult decât o simplă prietenie. Cert e că românca şi-a făcut intrarea la Bollywood. Acum, însă, Iulia trece prin momente grele, Salman a fost condamnat la 5 ani de închisoare, informează click.ro,

Supărată și mereu cu telefonul la ureche, dar și cu două bagaje imense după ea. Aşa şi-a petrecut ziua de miercuri Iulia Vântur. O zi pe care vedeta Pro TV n-o va uita niciodată. Iubitul ei, starul indian Salman Khan, a fost condamnat la închisoare.

Miercuri, 6 mai 2015, a fost probabil cea mai ciudată zi din viaţa Iuliei Vântur. Prezentatoarea TV, pe care toată India o ştie drept „Lulia, iubita lui Salman Khan”, a trăit 24 de ore demne de un film de la Bollywood.

iulia-vantur-cu-bagaje-2-bd-1

N-a ieşit din casă până la ora 17.30, dar numai ea ştie ce-a trăit în cele opt ore de când aflase că Salman Khan a fost condamnat şi va merge la închisoare pentru accidentul din 2002.

Cel mai probabil, Iulia s-a agitat să-şi găsească un bilet de avion spre India. Cea mai convenabilă cursă era cea de la ora 21.50, cu escală la Istanbul.

Se pare însă că n-a mai găsit bilet. Ar fi existat o variantă să se treacă pe o listă de aşteptare. Asta explică şi o altă „ciudăţenie”: Iulia a aşteptat aproape o oră în cafeneaua din benzinăria de lângă aeroport. A vorbit tot timpul la telefon, s-a agitat, dar într-un final s-a urcat în maşină şi a plecat… înapoi spre Bucureşti.

iulia-vantur-farmacie-2-bd-3

Semn că n-a fost chip să se găsească şi pentru ea un loc în avionul care s-o ducă la Salman Khan, aflat în ultima zi de libertate, potrivit presei din India. Supărată, Iulia Vântur nici n-a mai avut chef să conducă, aşa că la un moment dat a tras pe dreapta şi a făcut schimb de locuri cu prietena ei, care a condus până în Dorobanţi. Fetele au stat apoi la o cafenea până târziu în noapte.

Era trecut de 23.30 când au plecat. Ajunsă acasă, blonda şi-a scos geamantanele din maşină şi a urcat în apartament.
Nici joi (7 mai) vedeta n-a fost mai liniştită, ştiind că toate rudele şi prietenii îl încurajează pe actorul indian, numai ea nu. A mai încercat încă o dată să meargă la Salman, dar n-a reușit, potrivit click.ro.

salman_khan_mama_0

Salman Khan a fost condamnat și urmează să intre la închisoare. La doar trei ore după pronunţarea sentinţei în cazul uciderii unui om şi rănirii altor patru, în septembrie 2002, Salman Khan (49 de ani) se întorcea acasă la apartamentul său din complexul rezidenţial Galaxy, din Mumbai. Din acel moment şi până azi dimineaţă, zeci de prieteni, colegi de filmări şi foste iubite i-au trecut pragul pentru a-l îmbărbăta. Avocatul lui Khan, Harish Salve, va face apel la Curtea Supremă și va încerca să atace sentinţa care îl trimite pentru 5 ani la închisoare pe Salman Khan pentru omor din culpă.

salman-khan-libertate-2-bd-6

Actorul însă va aştepta decizia în penitenciar. Văduva cerşetorului ucis de Salman Khan, în Bandra, a declarat ieri că „e gata să cadă la o înţelegere dacă actorul de la Bollywood plăteşte suficient de mulţi bani pentru fapta sa”, dar acest lucru nu îl mai poate ajuta cu nimic. Oricum așteptăm să vedem ce mai urmează în acestă poveste de dragoste cu „iz indian, dar și românesc!”

Sursa/Foto