Liniştea căminului şi fericirea copiilor sunt devizele Elenei Băsescu şi reuşeşte să le aibă şi datorită logodnicului său. Ea şi Cătălin Tomată vor deveni părinţi luna aceasta, însă afaceristul este deja as în postura de tătic.

Ei au fost surprinși în timp ce se juca cu ei şi-i hrănea ca pe propriii copii. Deşi mulţi erau sceptici că fiica fostului preşedinte al României îşi va întemeia curând o familie, iată că Eena Băsescu a reuşit să le dea tuturor răutăcioşilor peste nas!

La cei 38 de ani pe care i-a împlinit săptămâna trecută, radiază de fericire după ce a întâlnit bărbatul perfect: frumos, tânăr, cu bani şi pe deasupra şi iubitor, căci se comportă cu copiii ei, precum un tată adevărat.

S-au dat în tobogane, în leagăne, au alergat cu trotinetele sub supravegherea strictă a mamei, a tatălui vitreg şi a bonei asiatice. Ceea ce a atras atenţia a fost modul în care tânărul afacerist se comportă cu cei mici. Deşi are 26 de ani, se poate spune că are experienţa unui matur. A fost atent ca cei mici să nu transpire, i-a plimbat pe umeri, pe Sofia a luat-o în braţe şi i-a dat să mănânce, apoi la plecare i-a cărat pe amândoi în braţe spre maşină pentru că erau frânţi de oboseală.

Citește și: Elena Băsescu dezvăluie în premieră de ce a divorțat: „Nu am vrut să falsific ideea de iubire!”

Distribuie articolul: