Te-ai trezit într-o zi că garderoba ta este plină de haine negre? Ei bine asta spune ceva despre tine. Înainte negru era asociat cu ținutele de doliu, iar astăzi acest lucru nu mai este valabil. Negru înseamnă eleganță și rafinament. 

Dacă și ție îți place să porți negru și optezi pentru această nonculoare foarte des, află în continuare ce exprimă acest lucru despre ține, potrivit andreearaicu.com

Îți place să te simți puternică

Negrul va rămâne întotdeauna o nonculoare care impune respect. În mod conștient sau nu, atunci când îți alcatuiesti ținute negre în întregime, îți exprimi dorința de a avea cât mai multă putere și influență. Ai grijă că setea ta de putere să nu se transforme, în timp, într-un complex de inferioritate. Ține minte că eșți o persoană puternică indiferent de părerile celor din jur și confirmă-ti singură acest lucru!

Ești o persoană serioasă și determinată

Nu îți place să îți pierzi timpul asortand haine și combinând culori. Pentru ține, scopurile sunt cele mai importante și adori să îți îndeplinești fiecare obiectiv de pe lista. Pentru că da, ai o lista foarte lungă cu obiective!

Deși personalitatea ta îți va aduce, fără îndoială, succesul profesional, psihologii spun că ar fi bine să te și relaxezi din când în când.

Ești o femeie independența

Dacă este ceva ce urăști, acel lucru este autoritatea altora. Ești o persoană independența, care se bazează pe propriile puteri și nu are niciodată nevoie de ajutorul celorlalți. Ești capabilă de orice și știi foarte bine acest lucru!

Psihologii îți recomandă să lași garda jos, din când în când, și să accepți bunăvoința celor dragi. Chiar dacă nu ai nevoie de ajutor, un gest frumos din partă cuiva te poate binedispune!

Ții foarte mult la intimitatea ta

Ce înseamnă să porți negru? Să fii destul de secretoasă cu privire la viață ta, spun experții. De regulă, femeile care adopta des ținute all black preferă să țînă informațiile personale pentru ele însele și se deschid destul de greu in față celorlalți.

O umbră de mister este întotdeauna atractivă, nimeni nu poate nega asta. Totuși, când te simți confortabil alături de cineva, poți vorbi fără teamă despre ține!

Ești o prezența intimidantă

Fie că ești conștientă sau nu de acest lucru, ai tendința să fii o prezența intimidantă. Emani multă încredere în ține și seriozitate, iar ceilalți se pot simți puțîn stingheri când intri in încăpere.De aceea, asigura-te că accesorizezi outfitul tău all black cu un zâmbet cald și o atitudine prietenoasă!

 

 

 

Distribuie articolul: