În 2007, Irina Shayk atrăgea atenția cu formele sale, odată cu apariția în premieră pe paginile revistei Sports Illustrated. Astăzi, rusoaica este un model de talie internațională, care se poate lăuda cu faptul că l-a sedus pe Cristiano Ronaldo și apoi pe râvnitul celibatar Bradley Cooper. Zilele trecute, vedeta a dat pe față, pentru W Magazine, câteva dintre secretele sale beauty.

Curiozități despre Irina Shayk:

Nu iese niciodată din casă fără să aibă cu ea ochelarii de soare marca Céline.

Frumusețea îi este alimentată, din interior, cu shake-uri proteice organice.

Dacă face sport, atunci practicăJujitsu (un tip de luptejaponeze) cu antrenorul Mike Medrano sau pilates cu antrenorul Andrea Mitchell.

Dacă ar alege o gustare, ar opta pentru fructe uscate de mango sau chefir.

Produse cosmetice favorite: L’Oréal Paris Youth Code Day & Night Cream. „Sunt ideale pentru toate tipurile de piele.”  Își face și măști de păr cu uleiuri ale aceluiași brand.

Ritual recomandat pentru îngrijirea pielii: „Utilizați uleiul de cocos – una dintre cele mai bune creme hidratante naturale. Folosiți-l imediat după duș, pe pielea umedă, apoi ștergeți-vă cu prosopul.”

Carte de citit în cadă: „Idiotul”, de Fiodor Dostoievski.

Obiecte regăsite mereu în valiza ei de călătorie: costume de baie, aparat pentru masaj și drenaj, creme de protecție solară și ruj de buze roșu.

Cel mai bun sfat de la mama: „Dimineața, aplică pe față un cub de gheață, are efect de lifting facial. Ferește-te de Soare și nu uita că pielea de pe gât, mâini și față e sensibilă cu trecerea anilor; aplică creme de protecție solară în special pe acele zone.”

Un alt sfat: „Nu uita să mănânci multă verdeață și să iei pastile cu ulei de pește. Acestea două îți vor asigura o piele strălucitoare.”

Foto:  W magazine

Distribuie articolul: