În cel mai nou număr al revistei RED by Rodica Ciorănică, descoperim un interviu sincer și captivant, dar și un pictorial incendiar al uneia dintre cele mai de succes artiste de la noi și din România, moldoveanca Irina Rimes.

Descoperim că cea mai nouă revistă RED, proaspăt ieșită de sub tipar, o are drept protagonistă pe Irina Rimes, interpreta este foarte modestă și se poziționează drept „o fată simplă care s-a născut la țară, a plecat în lumea mare și a reușit”. Această afirmație ne face să o îndrăgim și mai mult.

Artista s-a lăsat descusută de Rodica Ciorănică, într-un interviu sincer: „Multe fete n-ar ști să trăiască viața mea. Viața mea nu e ușoară pentru cineva care nu a învățat afinitățile în relația cu oamenii de artă sau cu cei care au sistemul lor de valori, diferit de standardele impuse de societate. Pentru mine nu e greu, pentru că eu nu sunt normală. Pentru un om normal, ar fi greu. Secretul reușitei e să nu cazi în frustrare și să faci mereu diferența dintre realitate și paranoia.”

Pe lângă destăinuri, Irina a fost protagonista unui pictorial incendiar, schimbând câteva ținute. Moldoveanca apare pe coperta revistei, fiind îmbrăcată într-un bodysuit roșu, care îi oferă o alură de femeie puternică.

O altă ținută transmite același mesaj de încredere. Este vorba despre un bodysuit nude, semi transparent, acoperit cu cristale, care crează iluzia goliciunii, accentuată de faptul că este umed.

Pentru a descoperi interviul integral cu Irina Rimes, acceasează acest link.

Sursa: Redbyrc.md

Foto: Victoria Wonka